Wat kan een detoxkuur voor jou betekenen?

Voor de detox gebruik ik de producten van Innerwave. De Innerwave kuur is een 12 tot 16-daagse 100% natuurlijke detoxkuur, ondersteund met reinigende, voedende en herstellende supplementen.

De Innerwave kuur is een mooie aanvulling bij een gezond eet- en leefpatroon, maar kan ook een mooi startpunt zijn voor een gezonde leefstijl. De meeste Innerwavers zetten na het doen van een kuur hun gezonde leefstijl voort en vervallen niet meer in oude gewoontes.

Futloos en vermoeid? Wave Goodbye!
Door een gezonde levensstijl zit je beter in je vel en kun je jezelf super, fit en
energiek voelen.

Overgewicht? Wave goodbye!
Gezonde voeding, voldoende beweging en af en toe een detoxkuur helpt je om overtollig gewicht kwijt te raken. Het lichaam heeft een natuurlijk vetverbrandingsmechanisme. Vaak kunnen (opgehoopte) gifstoffen in je lichaam dit mechanisme verstoren. Hierdoor is je lichaam minder goed in staat om vet kwijt te raken.
De Innerwave detoxkuur helpt je deze gifstoffen kwijt te raken.

Verstoorde stofwisseling? Wave goodbye!
Wanneer je gewicht verliest door de Innerwave Lifestyle zal je lichaam op een meer efficiënte manier voedsel gaan verteren. Je metabolisme kan hierdoor op een natuurlijke manier stijgen, waardoor je af bent van het jo-jo effect.

Onrustige huid? Wave goodbye!
Een mooie en stralende huid is het eerste teken dat je alle gifstoffen uit je systeem hebt verwijderd. Door te detoxen kunnen puistjes en vlekjes verdwijnen. Ook kan je huid strakker en gladder aanvoelen.

Welvaartsziekten? Wave goodbye!
Veel van de ziektes van tegenwoordig worden veroorzaakt door de toxines uit onze omgeving. Met behulp van de Innerwave Lifestyle kan het lichaam deze gifstoffen sneller kwijtraken waardoor het immuunsysteem beter kan gaan werken.

Wat is detox?
Detox is een afkorting van detoxificatie. Dit wordt ook wel ontgiften of ontslakken genoemd.
Detox betekent: ‘het reinigen van het lichaam’ en dit wordt al sinds mensenheugenis gedaan. Vroeger deed men dit in de vorm van het innemen van kruiden en het masseren van het lichaam. Helaas is detox in de vergetelheid geraakt en verhelpen we tegenwoordig alle ongewenste signalen van het lichaam met het innemen van medicijnen.
Bij detoxen draait alles om het ontgiften van het lichaam. De bedoeling van een detoxkuur is, dat giftige stoffen zorgvuldig worden verwijderd, dat opgestapelde ‘slakken’ uit de darmen worden losgemaakt en dat alle ingewanden een flinke bezembeurt krijgen.

Waarom?
Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei vormen van vervuiling. Onze reinigings- en zuiveringsorganen zoals lever, nieren en darmen draaien overuren. Door de voortdurende belasting van vervuilende stoffen kunnen deze organen niet meer optimaal werken met als gevolg dat afvalstoffen niet goed worden afgebroken en in het lichaam achterblijven. Tegen de darmwand kan een slijmlaag met afval ontstaan waardoor vitamines, mineralen en andere hulpstoffen niet meer goed kunnen worden opgenomen. De lever is zo druk met het afbreken en wegwerken van toxines dat het aan veel van zijn overige taken niet meer volledig toekomt.
Met een detox geef je je spijsverteringsorganen rust zodat deze de achtergebleven toxines in je lichaam kunnen opruimen.

Innerwave
De Innerwave kuur is een 12 tot 16-daagse 100% natuurlijke detoxkuur, ondersteund met reinigende, voedende en herstellende supplementen. Je kunt zelf bepalen of je de kuur met of zonder klysma’s gaat doen.

De kuur bestaat uit drie fases:

1.         Get Ready!
Deze fase duurt 5 dagen waarin je een aangepast dieet volgt en start met het innemen van de supplementen. Zo kun je je lichaam laten wennen aan vloeibaar voedsel tijdens de detoxweek.

2.         Let’s  Detox!
Deze fase duurt 3 tot 7 dagen en je kunt zelf bepalen hoe je gaat vasten:

Licht:  Dieet uit o.a. vers fruit, groente en noten/zaden.

Mild:  Smoothies en vers gepureerde groentesoepen.

Rens Kroes heeft voor Innerwave de recepten geschreven voor de smoothies en groentesappen. Je krijgt deze recepten bij het begeleidingsplan.

Intens: Sapvasten.

Deze fase wordt ook ondersteund door supplementen zodat je geen tot weinig honger zult ervaren, je darmen worden schoon geborsteld en je lever wordt ondersteund bij het ontgiften.

Wanneer je over een slowjuicer beschikt kun je de groentesappen voor deze kuur zelf maken. Ik maak zelf ook graag gebruik van de slowjuices van Frecious, zij maken heerlijke en voedzame slowjuices. Kijk eens op  www.frecious.bio voor de mogelijkheden.

Wanneer je een bestelling bij Frecious plaatst en je gebruikt de code ‘Annemieke‘ , krijg je eenmalig een slowjuice en een hippe fleshouder kado!

 

   

 

   

3.         Keep Calm & Cool Down!
In deze fase bouw je je voeding rustig op om je darmen langzaam weer te laten wennen aan vast voedsel. Je volgt hierbij de Innerwave voedingsschema’s en neemt de voor deze fase ondersteunende supplementen.
Je kunt ervoor kiezen om de kuur zelfstandig of met mijn begeleiding te doen, kijk bij tarieven voor de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuw! Innerwave Mild

Een unieke kuur, waarbij je mag blijven eten! 

Deze 11-daagse kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Je wordt slanker, gezonder en krijgt een stralende huid!

Met Innerwave Mild breng je je lichaam in 3 logische fasen weer in balans, waardoor bouwstoffen uit de voeding weer maximaal opgenomen kunnen worden. Het resultaat hiervan is een betere spijsvertering, snellere verbranding, betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.                  

Een compleet pakket

Innerwave Mild bestaat uit 3 fasen, te weten een 2-daagse afbouwfase, een 7-daagse Cleanse fase en tot slot weer een 2-daagse opbouwfase.

  • Uitgebreide handleiding met gedetailleerde uitleg, tips en achtergronden van het programma.
  • Per programmadag een beschrijving van de voeding en recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunch en diner.
  • Een handige boodschappenlijst met alle producten en ingrediënten die tijdens het programma benodigd zijn.

6 voedingssupplementen (capsules, tabletten, biologische soep en smoothie-poeder)

  • voor het opnemen en afvoeren van gifstoffen uit de darm.
  • voor de ontgifting van de lever en het aanvullen van mineralen, vitamines en essentiële antioxidanten
  • voor het ondersteunen van het immuunsysteem en het verbeteren van de darmflora en het optimaliseren van de spijsvertering.
  • voor het maken van gezonde biologische smoothies, vol met gezonde bouwstoffen, energie en een verhoogde voedingswaarde.
  • voor een energierijk momentje, biologische soep
  • voor het reinigen van de dunne darm, magnesiumsulfaat

Note: Deze kuur heeft geen darmspoelingen/klysma’s.