Ik ben geboren in 1968 en ben opgegroeid in Hilversum. In 1998 zijn mijn man en ik naar Huizen verhuisd en daar wonen we nog steeds met onze zoon, dochter en twee honden.  Ik heb mijn praktijk aan huis.

Ik heb zelf jarenlang getobd met  allerlei gezondheidsklachten. Vanaf de pubertijd had ik moeite om op gewicht te blijven, was ik altijd moe en had ik regelmatig last van stemmingswisselingen. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik een burnout gehad en ik heb later een periode met ernstige slaapproblemen gekend.

Mijn praktijk is ontstaan door de zoektocht naar de oorzaak van mijn eigen gezondheidsklachten. Toen ik een paar jaar geleden voor de zoveelste keer mijn streefgewicht bereikte, besloot ik dat het anders moest. Ik was heel blij met mijn slanke lijf, maar voelde me verre van gezond.

Nadat ik de opleiding tot gewichtsconsulente had voltooid had ik nog steeds niet de antwoorden die ik zocht. Ik weet nu dat het denken vanuit calorieën niet werkt. Het gaat niet alleen om de balans tussen hoeveel ‘erin’ gaat en hoeveel er verbruikt wordt.

 

“De echte antwoorden vond ik toen ik met De Hormoonfactor en later met BrainQ in aanraking kwam en ik ontdekte dat de klachten die ik had symptomen zijn van een hormonale disbalans en problemen met het endorfinesysteem. Ik weet nu hoe fijn het is om je energiek, gezond en vitaal te voelen en ik wil jou heel graag helpen om dat ook te bereiken.”

 

 

Ik vind het belangrijk dat je mijn adviezen goed kunt combineren met het gezin en het leven dat jij leidt, dat je niet apart hoeft te koken en dat de producten gewoon in de plaatselijke supermarkt te krijgen zijn.                                                                  Inmiddels eet en leeft mijn eigen gezin volgens de Hormoonfactor- en BrainQ adviezen en zie ik ook bij hen grote verbeteringen in hun gezondheid.

 

 

Ik begeleid en coach gemotiveerde mensen die willen werken aan hun gezondheid door ze inzicht en de juiste handvatten te geven om hun doelen te bereiken. Door mijn eigen ervaringen weet ik als geen ander hoe moeilijk het kan zijn en waar de valkuilen liggen. Je krijgt van mij een advies op maat, we gaan kijken naar wat voor jou de juiste voeding en training is en we kijken ook hoe we eventuele stress kunnen reduceren. Stap voor stap en met haalbare doelen.